Menù
ANTIPASTI DI TERRA
LAND APPETIZERS
- Tagliere di affettati misti €13
Plate of cold meats
- Crostini misti €6.5
Mixed croutons
- Coccoli, crudo e stracchino €14
Fried pasta with ham and soft cheese
- Caprese di bufala €14
Caprese salad with tomatoes and buffalo mozzarella
- Gamberi in pasta Kataifi 15
Prawns in kataifi paste
ANTIPASTI DI MARE
SEAFOOD APPETIZERS
- Polpo grigliato su delicata di fagiolini €13
Grilled octopus on green bean's cream
- Tartare di tonno €19
Tuna Tartare
- Il re del mare (Baccalà cotto a bassa temperatura con erbette e cipolla di Certaldo) €15
Il re del mare (Baccalà cooked at low temperature with herbs and Certaldo onion)
- La mia insalata di mare €15
My seafood salad
- Degustazione 5 portate min 2 pax (crudo e cotto) €30 a persona
Tasting min 2 people (raw and cooked)
PRIMI DI TERRA
LAND FIRST COURSES
- Tagliolini ai funghi porcini €16
Tagliolini with porcini mushrooms
- Pici cacio e pepe €14
Pici cheese and pepper
- Pappardelle al ragù di cinta senese €16
Pappardelle with Cinta Senese ragù
- Gnocchi alla sorrentina €14
Gnocchi (dumplings) with tomato, mozzarella cheese and basil
- Ravioli maremmani burro, salvia, noci e gorgonzola €16
Maremma ravioli with butter, sage, walnuts and gorgonzola
PRIMI DI MARE
SEAFOOD FIRST COURSES
- Spaghetti vongole e bottarga €18
Spaghetti with clams and bottarga
- Gran raviolo (ripieno di cernia e patate aromatizzato con burro ed erbette) €18
Gran ravioli (stuffed with cernia and potatoes flavored with butter and herbs)
- Pici al cacio con tartare di mazzancolle e gamberi di Mazzara del Vallo €19
Pici with cacio cheese with prawn tartare and Mazzara del Vallo prawns
- Spaghetti al riccio di mare €18
Spaghetti with sea urchin sauce
- Tagliolini neri alla triglia su delicata di zucca e croccante di pancetta €16
Black tagliolini with mullet on pumpkin cream and crispy bacon
SECONDI DI TERRA
LAND SECOND COURSES
- Bistecca alla fiorentina €50/Kg
Fiorentina steak
- Tagliata rucola e grana o rosmarino €25
Cut of beef topped with rocket and parmesan or rosemary
- Filetto ai tre pepi o ai porcini €25
Beef fillet on three pepper or topped with porcino mushrooms
- Cotoletta alla milanese €15
Fried beef cutlet
SECONDI DI MARE
SEAFOOD SECOND COURSES
- Grigliata mista di pesce €30
Mixed grilled seafood
- Bistecca di tonno con verdure grigliate €25
Tuna steak with grilled vegetables
- Frittura di calamari con gamberone e verdure €18
Fry of squids, prawns and vegetables
- Filetto di spigola in crosta di patate €20
Fillet of sea bass in a potato crust
CONTORNI
SIDE DISHES
- Verdure alla griglia €6
Grilled vegetables
- Patatine fritte €4
French fries
- Insalata piccola €3
Small salad
- Insalata grande €6
Large salad